TB Logo


Account Manager Used Trucks (DAF) (Roosendaal)

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Commercieel

HBO

Roosendaal

Truck

Functieomschrijving

Ben jij een Accountmanager in een B2B omgeving en heb je (bij voorkeur ervaring) in de truckbranche? Kan jij als volwaardig gespreks-en onderhandelingspartner voor zowel de zelfstandige chauffeur als voor de DGA in het grootbedrijf fungeren ?
 

Dan zoeken wij JOU!
 
Als Accountmanager Used Trucks ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en het onderhouden van een goede relatie met bestaande klanten, in de markt voor zware gebruikte bedrijfswagens. Je inventariseert de bestaande en toekomstige behoeften van (potentiële) klanten en adviseert hen ten aanzien van mobiliteit; techniek, financiering, kilometerkostprijs en onderhoud. Daarnaast taxeer je in te ruilen trucks.

Je fungeert als volwaardig gespreks- en onderhandelingspartner voor zowel de zelfstandige chauffeur als voor de DGA in het grootbedrijf en weet hen door je vakkennis, servicegerichtheid en betrouwbaarheid duurzaam aan Van Tilburg-Bastianen TTS  en het merk DAF te verbinden.

Naast contacten met (potentiële) klanten onderhoud je een goed contact met de verkoop binnendienst, verschillende carrosseriebedrijven en de Salesmanager

Profieleisen

Jij bent onze nieuwe collega Accountmanager Used Trucks als je het volgende meeneemt:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • 1 tot 3 jaar commerciële ervaring in een B2B omgeving, bij  voorkeur in de truckbranche;
  • Je bent service- en resultaatgericht, vasthoudend en oplossingsgericht en je weet zowel technisch als commercieel te overtuigen.
  • Je bent aantoonbaar in staat om op verschillende niveaus te communiceren en een goede relatie op te bouwen en te onderhouden.
Naast bovenstaande vinden wij het belangrijk dat je een gedreven ondernemer bent die samen met ons wil bijdragen aan het verdere succes van de Van Tilburg-Bastianen groep!
 
Ben jij dé kandidaat voor de functie accountmanager Used Trucks, voldoe je aan de profieleisen en wil jij jouw carrière verder ontwikkelen bij Van Tilburg-Bastianen TTS?

Dan kijken wij er naar uit om kennis met je te maken!
Vertel ons wie je bent, wat je ambities zijn en waarom juist jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze mooie functie.
 
Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie via onderstaand sollicitatieformulier.

 

Waarom werken bij TB

Wil jij werken bij een stabiele en financieel gezonde organisatie waar volop doorgroeimogelijkheden zijn en ondernemerschap gestimuleerd wordt? Waar je gewaardeerd wordt en persoonlijk contact voorop staat?
Wij bieden jou dat én nog meer:
  • Professionele en gedreven collega’s;
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket;
  • Ambitieuze en innovatieve werkgever;
  • Werken met mooie en krachtige merken.

Venster sluiten

Print deze pagina