TB Logo


Accountmanager New Business

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Commercieel

HBO

Breda

Auto

De komende jaren zal de vraag naar vernieuwende en innovatieve mobiliteitsoplossingen voor het bedrijfsleven fors toenemen. Daarbij spelen onder andere thema’s als flexibiliteit, maatwerk en duurzaamheid een belangrijke rol. Ons Business Center Team voorziet in deze gehele mobiliteitsbehoefte voor de zakelijke markt in Zuidwest-Nederland.

Ben jij een ster in new business en het creëren van je eigen kansen?? Beheers jij de kunst van het overtuigen en binden en krijg jij er energie van om met jouw inlevingsvermogen en commerciële kracht de relatiekring verder uit te bouwen? Dan ben jij onze nieuwe Accountmanager New Business
 
Jouw uitdaging:
 • In deze buitendienstpositie ben jij in de lead voor de zakelijke marktbewerking: Je werft nieuwe relaties en bindt deze blijvend aan de TB propositie;
 • Als succesvolle mobiliteitsadviseur ontwikkel je een sterke relatie met alle stakeholders (klanten, prospects, binnendienst, service, showroom, etc) en creëert samen afzetmogelijkheden, commerciële kansen en creatieve oplossingen voor afzonderlijke klantwensen;
 • Trends en ontwikkelingen in de markt volg je op de voet en je vertaalt deze naar kansen;
 • Leads creëer je proactief en offertes volg je enthousiast op: Het uiteindelijke doel hierbij is natuurlijk de order te ‘closen’!
 • Je ziet DMS systemen als een verrijking en je voert een duidelijke (sales) rapportage- en klantenadministratie;
 • Als ambassadeur vertegenwoordig je TB, op energieke en professionele wijze, in de zakelijke markt en je woont actief regionale netwerkbijeenkomsten bij;
 • In deze functie rapporteer je direct aan de Manager Business Center.
 
Jouw aanpak:
Onderscheidend, resultaatgericht, gestructureerd en volhardend.
 

Profieleisen

Jouw succesfactoren:
 • HBO werk- en denkniveau en aantoonbare commerciële new business buitendienstervaring in een B2B omgeving;
 • Een relevant zakelijk netwerk in de regio Zuidwest-Nederland (Breda, Roosendaal en Zeeland);
 • Door jouw uitstekende luistervaardigheden herken je klantwensen en je weet deze om te zetten naar consultative-selling gesprekken.
 • Je bent een klantenbinder door jouw natuurlijke flair, enthousiasme en overredingskracht;
 • Je hebt een hoog energieniveau, een positieve grondhouding en een commerciële instelling, om op verschillende niveaus te kunnen acteren en communiceren.

Wij werken voor deze vacatue samen met Van der Wijngaart & Partners. Zij verzorgen de selectie van deze vacature. Indien je bij ons solliciteert zullen wij de sollicitatie inclusief jouw gegevens aan hen verstrekken zodat je meegenomen wordt in de procedure.  
 

Waarom werken bij TB

Werken bij TB betekent werken bij een financieel gezond, stabiel en succesvol familiebedrijf; een organisatie met korte lijnen en waardering voor jou. Daarnaast staat een familiebedrijf voor persoonlijk contact; jouw collega's kennen je als persoon en niet alleen als medewerker van TB. Ondanks dat TB met ruim 500 medewerkers geen kleine organisatie meer is, zijn de kenmerken van een familiebedrijf nog steeds aanwezig. Omdat er verschillende vestigingen en afdelingen zijn, werk je over het algemeen in een klein team waarin jij echt het verschil kunt maken en waarbinnen durf, lef en ondernemerschap worden gestimuleerd.

 

Venster sluiten

Print deze pagina