TB Logo


Accountmanager Trucks (DAF) (Zuid-West Nederland)

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Commercieel

HBO

Truck

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Accountmanager in een B2B omgeving en heb je (bij voorkeur ervaring) in de truckbranche? Kan jij als  volwaardig gespreks-en onderhandelingspartner voor zowel de zelfstandige chauffeur als voor de DGA in het grootbedrijf fungeren? Dan is onze openstaande vacature echt iets voor jou en zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! 
 
Als Accountmanager Trucks ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en het onderhouden van een goede relatie met bestaande klanten, in de markt voor zware bedrijfswagens. Je inventariseert de bestaande en toekomstige behoeften van (potentiële) klanten en adviseert hen ten aanzien van mobiliteit; techniek, financiering, kilometerkostprijs en onderhoud. Daarnaast taxeer je in te ruilen trucks.

Je fungeert als volwaardig gespreks- en onderhandelingspartner voor zowel de zelfstandige chauffeur als voor de DGA in het grootbedrijf en weet hen door je vakkennis, servicegerichtheid en betrouwbaarheid duurzaam aan van Tilburg-Bastianen en DAF te verbinden.
Naast contacten met (potentiële) klanten onderhoud je een goed contact met de verkoop binnendienst, verschillende carrosseriebedrijven en de vestigingsmanager. 

Jij bent onze nieuwe collega Accountmanager Trucks als je het volgende meeneemt:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar buitendienstervaring in een B2B omgeving. Je hebt bij voorkeur ervaring in de truckbranche;
  • Je bent service- en resultaatgericht, vasthoudend en oplossingsgericht en je weet zowel technisch als commercieel te overtuigen;
  • Je bent aantoonbaar in staat om op verschillende niveaus te communiceren en een goede relatie op te bouwen en te onderhouden;
  • Je hebt een relevant zakelijk netwerk.
Naast bovenstaande vinden wij het belangrijk dat je een gedreven ondernemer bent die samen met ons wil bijdragen aan het verdere succes van de Van Tilburg-Bastianen DAF B.V.!
 
Ben jij dé kandidaat voor de functie Accountmanager Trucks, voldoe je aan de profieleisen en sta je te springen om je carrière voort te zetten  bij Van Tilburg-Bastianen DAF  BV? Dan kijken wij er naar uit om kennis te maken met jou! Vertel ons wie je bent, wat je ambities zijn en waarom juist jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze mooie functie.
 
Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie via het sollicitatieformulier hieronder.
 

Waarom werken bij TB

Wil jij werken bij een stabiele en financieel gezonde organisatie waar volop doorgroeimogelijkheden zijn en ondernemerschap gestimuleerd wordt? Waar je gewaardeerd wordt en persoonlijk contact voorop staat?


Wij bieden jou dat én nog meer:
  • Professionele en gedreven collega’s;
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket;
  • Ambitieuze werkgever;
  • Werken met mooie en krachtige merken.

Venster sluiten

Print deze pagina