TB Logo


Accountmanager Trucks DAF (Zuidwest Nederland)

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Commercieel

HBO

Breda

Truck

Functieomschrijving

Wegens uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een fulltime: 

Accountmanager Trucks (DAF)
Regio: Zuid-West Nederland

Ben jij een ervaren Accountmanager in een B2B omgeving en heb je (bij voorkeur ervaring) in de truckbranche? Kan jij als  volwaardig gespreks-en onderhandelingspartner voor zowel de zelfstandige chauffeur als voor de DGA in het grootbedrijf fungeren? Dan is onze openstaande vacature echt iets voor jou en zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! 

Wat ga je doen: 
Als Accountmanager Trucks ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en het onderhouden van een goede relatie met bestaande klanten, in de markt voor zware bedrijfswagens. Je inventariseert de bestaande en toekomstige behoeften van (potentiële) klanten en adviseert hen ten aanzien van mobiliteit; techniek, financiering, kilometerkostprijs en onderhoud. Daarnaast taxeer je in te ruilen trucks.

Je fungeert als volwaardig gespreks- en onderhandelingspartner voor zowel de zelfstandige chauffeur als voor de DGA in het grootbedrijf en weet hen door je vakkennis, servicegerichtheid en betrouwbaarheid duurzaam aan van Tilburg-Bastianen en DAF te verbinden.
Naast contacten met (potentiële) klanten onderhoud je een goed contact met de verkoop binnendienst, verschillende carrosseriebedrijven en de vestigingsmanager.

Wat zoeken wij:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar buitendienstervaring in een B2B omgeving; 
 • Ervaring in de truckbranche is een grote pre maar geen must; 
 • Je bent service- en resultaatgericht, vasthoudend en oplossingsgericht en je weet zowel technisch als commercieel te overtuigen;
 • Je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren en een goede relatie op te bouwen en te onderhouden; 
 • netwerken is jouw 2e natuur.
Naast het  bovenstaande vinden wij het belangrijk dat je een gedreven ondernemer bent die samen met ons wil bijdragen aan het verdere succes van de Van Tilburg-Bastianen DAF B.V.

Ben jij dé kandidaat voor de functie Accountmanager Trucks? Dan kijken wij er naar uit om kennis te maken met jou! Vertel ons wie je bent, wat je ambities zijn en waarom juist jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze mooie functie.

Solliciteren: 
Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie via het sollicitatieformulier op onze website. Voor vragen over deze vacature neem je contact op via: sollicitatie@tb.nl, contactpersoon: Arachne Litjes (HR Adviseur Recruitment) of via: 06-29 53 53 43

Waarom werken bij TB

Wil jij werken bij een stabiele en financieel gezonde organisatie waar volop doorgroeimogelijkheden zijn en ondernemerschap gestimuleerd wordt? Waar je gewaardeerd wordt en persoonlijk contact voorop staat?

Wij bieden jou dat én nog meer:
 • Meer dan 85 jaar ervaring in de auto en truck branche
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband
 • Alle middelen om deze functie naar behoren uit te kunnen oefenen zoals: een auto van de zaak, latop, telefoon,I-pad en tankpas
 • Bonusregeling
 • Opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor ontwikkeling
 • Een gemotiveerd team van collega’s om mee te werken
 • Een informele bedrijfscultuur, korte lijnen en een no nonsens mentaliteit
 • Een goede pensioenregeling en ziektekostenregeling
 • Fietsplan
 • Een zeer actieve Personeelsvereniging
 • Van Tilburg-Bastianen Groep volgt de cao Motorvoertuigen en Tweewielervoertuigen
Over ons:
De Van Tilburg-Bastianen Groep (TB) is sinds 1934 actief in de automotive- en truckbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en compleet bedrijf met meerdere vestigingen in Zuidwest-Nederland en het hoofdkantoor in Breda. Bij TB kan iedereen terecht voor de aanschaf en het onderhoud van een aantal toonaangevende A-merken. Zo is TB officieel dealer van de merken Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens, DAF (trucks)en Kässbohrer (trailers).
 
TB is een van de grootste DAF dealers in Europa, naast de 11 DAF vestigingen in Nederland heeft de TB groep zes DAF vestigingen in Polen. Ook voor universele autoleasing (TB Lease), truck & trailer verhuur (Combi Cargo), personenwagenverhuur (TB Autoverhuur / Euromobil) en schadeherstel (ABS Den Elzen) ben je bij TB aan het juiste adres. 

TB is een kwaliteitsleverancier in mobiliteitsoplossingen. En geeft advies over hoe mobiliteit optimaal in te richten! Onze kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, passie, professionaliteit, integriteit, discipline, loyaliteit, ondernemerschap.

Venster sluiten

Print deze pagina