TB Logo


Administratief medewerker HRM

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Administratie

MBO

Breda

Hoofdkantoor

Geen werkdag is hetzelfde. Een nauwkeurige administratie is jouw kracht en je schakelt hiermee op het brede gebied van HR: verzuim, overeenkomsten, verlof en opleidingen. Je hebt veel contacten binnen de organisatie, zowel met leidinggevenden als met onze medewerkers. 
 
De afdeling HRM bestaat uit een Strategisch HR Manager, Operationeel HR Manager, medewerker HRM en een salarisadministrateur. Daarnaast begeleiden we regelmatig stagiaires.
 

Hoe komt jouw dag eruit te zien?


Dinsdagochtend 07:45 uur. Je komt het parkeerterrein van het groepsgebouw oprijden. Je ziet dat je netjes op tijd bent, de bedrijfsarts is er nog niet. Kunt dus mooi nog even de afspraken van de bedrijfsarts controleren en de laatste wijzigingen en bespreekpunten voorbereiden.
Je haalt wat te drinken in de pantry en legt gelijk je lunch in de gezamenlijke koelkast. Een collega van een andere afdeling is je net voor en terwijl hij zijn “bestelling” afwerkt maken jullie een gezellig praatje. Ondertussen druppelen je HR collega’s ook binnen en neem je voor hen ook wat te drinken mee.
 
08:00 uur: Elke dinsdagochtend is de bedrijfsarts aanwezig en heb je voorbespreking over de medewerkers die hij die ochtend zal spreken. Dit kunnen langdurige zieken zijn, maar ook rijbewijskeuringen en/of ARBO vragen. Samen met je collega heb je de planning voor vandaag gemaakt en zijn de betreffende medewerkers uitgenodigd. De verzuimdossiers en huidige actuele status van de medewerkers heb je doorgenomen en bespreek je met de bedrijfsarts.
 
09:30 uur. Tijd voor het wekelijkse HR overleg met je collega’s. Naast de operationele zaken(welke werkzaamheden en bijzonderheden hebben we allemaal deze week), krijg je ook te horen welke grappige, vervelende, emotionele en vreemde situaties je collega’s hebben meegemaakt afgelopen week. Fijn om zo open met je collega’s om te gaan, daar krijg je weer energie van! 
 
11:00 uur: tijd om je mail en werkstroom te bekijken en de acties die daaruit komen op te pakken. Controleren en bevestigen van personeels- en salarismutaties, vragen over regelingen binnen TB en ook nog wat documenten om te archiveren. Daar ben je wel tot de lunch mee bezig.  
 
12:30 uur; Lunchtime! Samen met je collega’s pak je jouw lunch en ga je in de kantine lunchen. Het is geen lekker weer om te wandelen, dus een binnendag vandaag.

13:00 Terug op de afdeling: Vandaag genoeg te doen, je collega is niet veel op haar plaats vandaag dus alle telefoontjes komen bij jou terecht. Daarnaast krijg je verschillende vragen binnen: Een vraag over het inzetten van een uitzendkracht, hoe calamiteitenverlof aangevraagd kan worden tot advies over een officiële waarschuwing voor een medewerker.  Fijn dat je iedereen kunt voorzien van een passend antwoord. Tussendoor ben je bezig met het verwerken van de terugkoppelingen van de bedrijfsarts, het maken van een indiensttreding en het opleveren van KPI’s aan je manager.
 
15:45 uur. Je manager komt als een wervelwind binnen terwijl jij lekker productief bezig bent met jouw to-do-lijstje. Owjee, wat brengt ze nu weer voor werk voor me mee? Naast dat ze super blij is dat ze weer talenten aan TB heeft kunnen binden (wat weer werk voor jou betekent), heeft ze ook rapportages nodig voor het MT en directie. Vandaag nog!! Direct alles neerleggen en samen kijken welke informatie nodig is en hoe we die uit de systemen kunnen krijgen.
 
16:50: Yeah, iets later dan je wilde is het af en kun je lekker naar huis. Helaas is je to-do lijstje niet afgewerkt, maar dat ben je ondertussen wel gewend. Je hebt nu al zin in morgen!

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO diploma in een relevante studierichting (bijvoorbeeld HBO P&A), aangevuld met maximaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • In bezit van rijbewijs B i.v.m. bezoeken van onze vestigingen.


Voor onze Werving & Selectie werken wij samen met Assist Management. Zij zijn onze inhouse recruitment partner en gaan samen met ons op zoek naar  de juiste persoon voor deze openstaande positie. Met jouw sollicitatie geef je direct toestemming om jouw gegevens met ons en Assist Management te delen. Jouw gegevens zullen zorgvuldig worden behandeld en binnen 5 dagen ontvang je een concrete terugkoppeling op jouw sollicitatie. 

Venster sluiten

Print deze pagina