TB Logo


Allround Medewerker Schadeherstel

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Technisch

MBO

Roosendaal

Truck

Functieomschrijving

In jouw functie ben je niet alleen verantwoordelijk voor het herstellen van schroefschades, maar ook voor het vervangen en uitdeuken van plaatdelen en het richten van cabines en chassis. Daarnaast zal je ook eventueel (na het plaatwerk en het strakzetten), de herstelde trucks / trailers spuitklaar maken door middel van voorbewerken en het afplakken van de te spuiten delen.

Een leuke afwisselende functie dus waarbij je bijna het volledige proces van de schadeherstel in handen hebt!

Natuurlijk help je indien nodig ook in de spuiterij bij het dé en monteren en spuitklaar maken van nieuwe voertuigen, wat de afwisseling nog breder/mooier maakt, zo functioneer je optimaal als team.

Profieleisen

Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je natuurlijk recente ervaring als Schadehersteller / Plaatwerker binnen de truck / trailer schadeherstel branche en vinden we het extra fijn als je ervaring hebt met richtwerk van chassis en cabines.
 Bij voorkeur heb je ook een bijpassende opleiding gevolgd. Aangezien het werk heel divers is, verwachten wij dat je graag de handen uit de mouwen steekt en daarbij creatieve en actieve houding hebt waarbij je altijd een oog voor detail houdt.
 

Waarom werken bij TB

Ben jij onze nieuwe Schadehersteller / Plaatwerker?
 
Bij Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service in het Schadeherstelbedrijf / Bedrijfswagenspuiterij Roosendaal heb je als Schadehersteller / Plaatwerker, een uitdagende en afwisselende baan in de Truck en Trailer Schadewerkplaats.
 

Venster sluiten

Print deze pagina