TB Logo


Allround Medewerker Schadeherstel

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Technisch

MBO

Roosendaal

Truck

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de schadeherstel branche en heb jij affiniteit met de truck- en transportwereld? Dan zoeken wij JOU!

In jouw functie ben je niet alleen verantwoordelijk voor het herstellen van schroefschades, maar ook voor het vervangen en uitdeuken van plaatdelen en het richten van cabines en chassis. Daarnaast zal je ook eventueel (na het plaatwerk en het strakzetten), de herstelde trucks / trailers spuitklaar maken door middel van voorbewerken en het afplakken van de te spuiten delen.

Een leuke afwisselende functie dus waarbij je bijna het volledige proces van de schadeherstel in handen hebt!

Natuurlijk help je indien nodig ook in de spuiterij bij het dé en monteren en spuitklaar maken van nieuwe voertuigen, wat de afwisseling nog breder/mooier maakt, zo functioneer je optimaal als team.

Profieleisen

Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je  recente ervaring als schadehersteller en of plaatwerker. Bij voorkeur binnen de truck en  trailer schadeherstel branche. en vinden we het extra fijn als je ervaring hebt met richtwerk van chassis en cabines.
Aangezien het werk heel divers is, verwachten wij dat je graag de handen uit de mouwen steekt en daarbij creatieve en actieve houding hebt waarbij je altijd een oog voor detail houdt.

Ben jij dé kandidaat voor de functie Alround Medewerker Schaderherstel, voldoe je aan de profieleisen en sta je te springen om je carrière te beginnen bij Van Tilburg-Bastianen DAF BV? Dan kijken wij er naar uit om kennis te maken met jou! Vertel ons wie je bent, wat je ambities zijn en waarom juist jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze mooie functie.

 
Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie via het sollicitatieformulier hieronder.

 
 

Waarom werken bij TB

 
  • Een technisch uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is bij de grootste DAF dealer van Nederland.
  • Uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • Werken in kleine, hechte teams met gepassioneerde collega's met als basis onze familiewaarden
  • Een marktconform salaris

Venster sluiten

Print deze pagina