TB Logo


Chef Werkplaats (fulltime)

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Technisch

MBO

Ede

Truck

Functieomschrijving

Ben jij dé persoon die mensen enthousiasmeert, inspireert  en tot één team te vormt? Ben jij technisch georiënteerd, klantgericht en een stevige persoonlijkheid?
 
Voor onze vestiging in Ede zijn wij op zoek naar een:
 
Chef Werkplaats (fulltime)
 
Jouw kwaliteiten als Chef Werkplaats liggen op zowel bedrijfsautotechnisch als op leidinggevend gebied. Je geeft leiding aan een grote groep monteurs en dankzij het overbrengen van jouw enthousiasme en collegialiteit werkt dit team hecht met elkaar samen. Je bent zeer klant- en servicegericht, hebt een commerciële instelling en beschikt over een hands-on mentaliteit.
Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen, de kwaliteit van de reparaties en het onderhoud en het bewaken van de kosten.

De chef werkplaats communiceert intensief met de werkplaatsreceptionisten over de uitgevoerde werkzaamheden en de voortgang hiervan. Indien nodig geef je uitleg aan de klant over de uitgevoerde werkzaamheden en zorg je ervoor dat schadeclaims worden afgehandeld. Ook het bewaken en controleren van een tijdige en correcte facturatie van de werkzaamheden behoort tot je verantwoordelijkheden.

Profieleisen

Je hebt MBO+ / HBO- werkniveau en denkniveau en enkele jaren leidinggevende ervaring binnen de automotive branche. Orde, netheid en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel, je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je bent goed in het beoordelen van cijfers. Je bent een echte people manager en hebt het vermogen een grote groep mensen te motiveren. Uiteraard heb je technische kennis en een hands-on mentaliteit.

Ben jij dé kandidaat voor de functie van Chef Werkplaats, voldoe je aan de profieleisen en sta je te springen om je carrière te beginnen bij Van Tilburg-Bastianen DAF BV? Dan kijken wij er naar uit om kennis te maken met jou! Vertel ons wie je bent, wat je ambities zijn en waarom juist jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze mooie functie.

Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie via het sollicitatieformulier hieronder.

Waarom werken bij TB

  • Een uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is bij de grootste DAF dealer van Nederland;
  • Voldoende ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden;
  • Werken met  een hecht team, met gepassioneerde collega's met als basis onze familiewaarden;
  • Wij bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen.

Venster sluiten

Print deze pagina