TB Logo


HR Adviseur (32-40 uur)

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

HRM

HBO

Breda

Hoofdkantoor

 
Heb jij ervaring als HR Adviseur en ben je doortastend, proactief en maak je snel verbinding? Pas jij binnen de no-nonsense automotive- en truckbranche en laat je je niet snel uit het veld slaan? Als je ook nog beschikt over zeer goede analytische en communicatieve vaardigheden en 32-40 uur per week beschikbaar bent, dan zoeken wij JOU!


De Van Tilburg-Bastianen groep is voor haar vestiging in Breda op zoek naar een:

Allround HR Adviseur (32-40 uur)

Als HR Adviseur ben je breed inzetbaar binnen alle facetten op het gebied van HR. Je bent een stevige sparrings- en gesprekspartner voor leidinggevenden en medewerkers en adviseert en ondersteunt gevraagd en ongevraagd over HR zaken. Je wordt verantwoordelijk voor een eigen portefeuille en bent daarom regelmatig op onze vestigingen aanwezig. Recruitment, verzuimbegeleiding en leiderschapsontwikkeling zijn de hoofdthema’s voor komend jaar binnen ons team.
TB is een groeiende en succesvolle onderneming, waarin veel aandacht voor ontwikkeling van medewerkers is.  Als HR Adviseur ben je voornamelijk operationeel, ad-hoc bezig maar lever je ook een bijdrage aan diverse HR projecten en denkt mee over professionalisering van HR binnen de organisatie.
 
Ons team bestaat uit een HR Manager, twee HR Adviseurs, twee medewerkers HRM en een salarisadministrateur. We zijn een jong, gedreven team en vinden het belangrijk om het, naast hard werken, leuk te hebben met elkaar. Integriteit, eerlijkheid en respect zijn de kenmerken van ons team.
 

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond (toegepaste psychologie, HRM of Bedrijfskunde) en je hebt enkele jaren werkervaring als HR Adviseur.
  • Je hebt een duidelijke visie op HR en weet je weg te vinden in een organisatie in ontwikkeling.
  • Je bent van nature proactief, hands-on, hulpvaardig en durft zelfstandig beslissingen te nemen.
  • Het is een pré als je woonachtig bent in de omgeving en op korte termijn beschikbaar bent.
 
Denk jij de ideale kandidaat te zijn voor deze functie binnen een leuke, jonge team? Heb jij iets toe te voegen en vertel je ons daar graag over? Dan horen wij dat graag! Reageer dan vandaag nog door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen. Wil je eerst nog meer informatie over de functie, de organisatie of het team waarin je komt te werken? Kijk dan eens op www.tb.nl/werkenbij of neem contact op met ons team via 088-6077068!

Venster sluiten

Print deze pagina