TB Logo


Medewerker Crediteurenadministratie

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Administratie

MBO

Breda

Hoofdkantoor

Heb jij een MBO diploma en minimaal 2 jaar relevante werkervaring  op een administratieve afdeling? Ben jij toe aan een tweede stap in jouw carrière? Dan is onze openstaande vacature wellicht iets voor jou!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime

Medewerker Crediteurenadministratie


Wat doet een medewerker Crediteurenadministratie bij Van Tilburg-Bastianen?
 
06:45 uur – Wakker worden!
De wekker gaat af, gelukkig was je al wakker en spring je uit bed. Je kleed je aan, maakt je ontbijt en lunch klaar en legt de laatste hand aan je persoonlijke verzorging en stapt in de auto richting kantoor
 
07:55 uur - Routine!
Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats, zie je dat je collega van de marketingafdeling ook komt aanrijden. Gezellig pratend lopen jullie naar kantoor. Bij binnenkomst doe jij jouw “normale” route: eerst langs de koelkast om je lunch weg te leggen en daarna een bak koffie te pakken. Als je jouw spullen hebt neergezet bij je bureau, je PC hebt opgestart en je jas hebt opgehangen, loop je gelijk even naar de collega’s van de truckdivisie om de post te halen.
 
08:30 uur - Klaar voor de start, AF!
Zowel de papieren- als digitale facturen van diverse BV’s wachten op jouw verwerking. Je vind het een uitdaging om elke factuur op het juiste grootboeknummer te boeken en haalt er voldoening uit om de juiste facturen tijdig te betalen. Hier ben je goed in! Tussendoor heb je veelvuldig contact met collega’s van andere afdelingen en bellen er regelmatig leveranciers en klanten om te vragen naar de betaling.
 
12:45 uur - Lunch!
De ochtend is voorbij gevlogen, je collega vraagt of je mee wilt lopen. Dit keer sla je over, je gaat liever in de kantine lunchen. Zodra je je broodjes op hebt, loop je nog even langs de afdeling HR met een vraag over de studieregeling.
 
13:30 uur – Samenwerken loont
Terug op je plek heb je een aantal gemiste gesprekken van de afdeling marketing. Blijkbaar dringend, dus je belt terug. De collega heeft inderdaad een vraagstuk waarbij jij kunt helpen. Je duikt in de administratie om te helpen en uit te zoeken hoe het zit. Samen komen jullie tot de oplossing. Na deze puzzel, zijn er nog een aantal facturen die geboekt moeten worden.
 
16:45 uur – Sporten!
Na een hele dag achter je PC heb je alle inkoopfacturen verwerkt die er waren! Fijn, dat voelt goed. Nu is het tijd om te sporten! Je sluit je PC af en nadat je je spullen hebt gepakt ga je richting het sportveld om samen met je team te trainen.

Is dit jouw ideale (werk)dag? Heb je een afgeronde MBO opleiding in financiële richting en minimaal twee jaar ervaring waarbij je gewerkt hebt met MS Office en misschien ook met Exact Globe? Ben je daarnaast als persoon nauwkeurig en ordelijk én wil je meedenken in het verbeteren van processen? Dan gaan we graag het gesprek met je aan!

Vul het sollicitatieformulier in en wellicht zien we elkaar binnenkort!

#leuksteDAFdealer

Venster sluiten

Print deze pagina