TB Logo


Service Adviseur omgeving Breda

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Commercieel

MBO

Breda

Auto

Voor een van onze vestigingen in omgeving Breda zijn we op zoek naar een fulltime

Service adviseur

Als Service Adviseur ben je het aanspreekpunt voor onze klanten, zowel telefonisch als achter de balie aangaande onderhoud en reparatie van hun auto. Je checkt minimaal een dag van tevoren of alles is geregeld om het onderhoud of de reparatie kwalitatief goed te kunnen uitvoeren (b.v. magazijnonderdelen op voorraad) en alle randzaken (b.v. vervangend vervoer) zijn geregeld samen met de Chef Werkplaats en/of Meewerkend voorman. Je verifieert de werkorder met de klant en je voegt eventuele extra werkzaamheden toe op de werkorder. Je onderhoudt telefonisch contact met de klanten over de voortgang van de werkzaamheden.

Je communiceert met diverse afdelingen binnen onze organisatie zoals met het magazijn over levertijden van de onderdelen en met de Chef Werkplaats en/of Meewerkend Voorman over de voortgang van de reparatie en onderhoud zodat je de klant tijdig kunt informeren. 
Daarnaast hoor je klachten aan van klanten en probeert ze (eventueel in overleg met de Service Manager) tevreden te houden. 

 

Om de functie van service adviseur goed in te vullen beschik je over:
  • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring in de autobranche;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en goede communicatieve vaardigheden in geschrift;
  • Je hebt een resultaatgerichte mentaliteit en een praktische instelling;
  • Je hebt affiniteit met onze merken en producten en je beschikt over technisch inzicht;
  • Je bent oplossingsgericht, daadkrachtig, besluitvaardig, creatief, stressbestendig, klantvriendelijk, nauwkeurig en representatief.

Ben jij dé kandidaat voor de functie service adviseur, voldoe je aan de profieleisen en sta je te springen om je carrière te beginnen bij Van Tilburg-Bastianen BV? Dan kijken wij er naar uit om kennis te maken met jou! Vertel ons wie je bent, wat je ambities zijn en waarom juist jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze mooie functie.
Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie onderstaand sollicitatieformulier.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
 
 

Venster sluiten

Print deze pagina