TB Logo


Service Adviseur VW/Seat/Skoda

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Commercieel

MBO

Breda

Auto

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Breda zijn we op zoek naar een Service adviseur die aan de balie en telefoon klanten kan helpen. Als Service Adviseur check je minimaal een dag van tevoren of alles is geregeld om het onderhoud of de reparatie kwalitatief goed te kunnen uitvoeren (b.v. magazijnonderdelen op voorraad) en alle randzaken (b.v. vervangend vervoer) zijn geregeld samen met de Chef Werkplaats en/of Meewerkend voorman. Je verifieert de werkorder met de klant en je voegt eventuele extra werkzaamheden op de werkorder. Je onderhoudt telefonische contact met de klanten over de voortgang van de werkzaamheden.

Je communiceert met diverse afdelingen binnen onze organisatie zoals met het magazijn over levertijden van de onderdelen en met de Chef Werkplaats en/of Meewerkend Voorman over de voortgang van de reparatie en onderhoud zodat je de klant tijdig kunt informeren.

Daarnaast hoor je klachten aan van klanten en probeert ze (eventueel in overleg met de |Service Manager) tevreden te stellen.

Profieleisen

Om de functie van Service Adviseur bij de Van Tilburg-Bastianen goed te kunnen vervullen beschik je over een MBO werk- en denkniveau waarbij ervaring in de autobranche een pré is. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en goede communicatieve vaardigheden in geschrift. Je hebt een resultaatgerichte mentaliteit en een praktische instelling. Je hebt affiniteit met onze merken en producten en je beschikt over technisch inzicht. Daarnaast ben je oplossingsgericht, daadkrachtig, besluitvaardig, creatief, stressbestendig, hoog kwaliteitsbesef, klantvriendelijk, dienstbaar, nauwkeurig en representatief.
 

Venster sluiten

Print deze pagina