TB Logo


Service manager Automotive

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Management

MBO

Oosterhout

Auto

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Service manager of Aftersales manager en sta je open voor een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! 

Ook als je eigenlijk wel op je plaats zit bij je huidige werkgever maar stiekem toch wel eens benieuwd bent hoe het ergens anders is of als je graag een volgende stap wil maken in je carrière! Kom dan naar TB!

 
Voor onze vestiging in Oosterhout zijn wij namelijk op zoek naar een Service manager. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat die de aftersales afdelingen gezamenlijk boeken en stuur jij de service adviseurs aan.  
 
De Service manager heeft een brede oriëntatie op gebied van leidinggeven, formuleert beleid en kan dit concretiseren naar activiteiten.  De manager is verantwoordelijk voor het functioneren van zijn medewerkers en moet hiertoe kunnen schakelen tussen verschillende manieren van leiderschapsstijlen.
 

Profieleisen

Om de functie van Service manager bij Van Tilburg-Bastianen goed te kunnen vervullen beschik je over een MBO+/ HBO werk- en denkniveau waarbij ervaring in de autobranche een pré is. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als service adviseur/ service manager of ervaring met leiding geven binnen de automotivebranche in een functie als hoofdreceptie/ vestigingsmanager.
 
Je bent een positieve aanjager die medewerkers enthousiasmeert. Je zet zowel de klant als collega’s centraal! Verder heb je uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, een resultaatgerichte mentaliteit en ben je stressbestendig. Je hebt affiniteit met onze merken en producten en denkt in oplossingen en niet in problemen. Daarnaast ben je daadkrachtig en besluitvaardig.
 

Waarom werken bij TB

  • Je komt te werken in een klein en ervaren hecht team, maar binnen een grote en professionele organisatie;
  • Wij bieden een zeer zelfstandige functie, waarin je je snel tot een gewaardeerd teamlid kunt ontwikkelen;
  • Je komt te werken met professionele en gedreven collega's;
  • Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket;

Venster sluiten

Print deze pagina