Dit is onze sollicitatieprocedure

 

 


Jouw sollicitatie bij TB

1. Online sollicitatie

Jij hebt een vacature gevonden die bij jou past. Wat leuk! Je solliciteert op deze vacature door zo compleet mogelijk jouw gegevens in te vullen. Vergeet niet op “Solliciteren” te klikken. De bevestiging vind je vervolgens in je mail.

2. Matching

Nu is het aan ons. Wij streven ernaar om jou binnen een week van een reactie te voorzien. Zijn wij net zo enthousiast over deze match als jij? Dan gaan we door naar de volgende stappen. Is dit niet het geval? Dan scheiden hier helaas onze wegen.

3. Kennismaking

Wij nodigen jou uit voor een kennismakingsgesprek. Is er een klik? Dan zal een tweede en misschien zelfs derde gesprek volgen. Voor sommige functies is er ook een opdracht of assessment nodig.  De inhoud hiervan lichten wij toe in een van de gesprekken.

4. Samen verder?

Ben jij na onze gesprekken nog steeds enthousiast? En willen wij jou ook graag toevoegen aan ons team? Dan ontvang jij van ons een arbeidsvoorstel per mail. Na akkoord volgt ook het contract.

5. Welkom bij de TB familie!

Zijn alle administratieve taken afgerond en is het contract ondertekend? Dan verwelkomen wij jou graag in onze familie. Fijn dat je ons komt versterken, TB topper!

 


Wil je iemand persoonlijk spreken over de werken bij TB?

Bel of stuur dan een Whatsappje of mailtje!

 
 

 

Nienke Vissers

06 52 79 56 42

n.klandermans@tb.nl

 

 

 

 

 


Tips om je voor te bereiden

1. Ben jezelf!

Alleen dan krijgen wij een goed beeld van jou en of en waar jij het best binnen TB past. Bovendien ben jij op je best wanneer je lekker jezelf bent.

2. Kom op tijd.

Liever te vroeg dan te laat. Merk je nu dat je de afgesproken tijd niet gaat halen door onverwachte omstandigheden, maak je niet te druk. Bel wel even zodat wij ook op de hoogte zijn.

3. Bereid je voor.

Bekijk onze websites tb.nl en tbtts.nl. Lees je in over TB en bedenk hoe en waarom jij bij ons bedrijf past. Dit zouden wij zomaar kunnen vragen.

4. Bereid vragen voor ons voor.

Wij willen natuurlijk van alles van jou weten. Maar het is ook jouw toekomst, dus jij wilt vast ook meer van ons weten. Bereid wat vragen voor, dan bespreken we die!

5. Geen zorgen!

Zenuwen zijn niet nodig. Het is natuurlijk altijd spannend, maar wij hebben allemaal ook in jouw positie gestaan. En we bijten niet, hoor.