werken bij TB

Maak werk van je carrière bij TB

Werken bij TB

Stageplaatsen en leerbanen

TB investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en onze organisatie echt te leren kennen. Daarom bieden we je interessante en uitdagende stage- en afstudeeropdrachten aan.

Een stage of afstudeeropdracht biedt je de unieke mogelijkheid om TB te leren kennen. Denk bijvoorbeeld aan een stage in de vakgebieden verkoop, marketing en techniek of de afdelingen ICT, Communicatie en HRM. Door dagelijks mee te werken doe je ervaring op en leer je het bedrijf van binnenuit kennen. Op basis van je opdracht spreek je concrete taken en verantwoordelijkheden af. Wij zorgen voor een goede begeleiding tijdens je stage of afstuderen.
 


Erkend Leerbedrijf
TB is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij bevoegd zijn om BBL-ers en leerlingen een leerbaan te bieden. Onze leermeesters worden steeds bijgeschoold zodat wij kunnen zorgdragen voor een goede begeleiding van de BBL-ers en leerlingen. 

Stagevergoeding
Wanneer je bij TB stage loopt is het gebruikelijk dat je een stagevergoeding krijgt. De hoogte van deze stagevergoeding is afhankelijk van de stageopdracht en je opleidingsniveau. Voordat je aan de slag gaat leggen we dit vast in een stageovereenkomst.

Meer weten over de mogelijkheden van een stageplaats bij TB? Gebruik dan het contactformulier op deze site of reageer op een van de openstaande stagevacatures.

Klik HIER voor de actuele beschikbare stageplaatsen.