werken bij TB

Maak werk van je carrière bij TB

Werken bij TB

Terug naar overzicht

Business Controller

Functieomschrijving

Enthousiast om een bijdrage te leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van een gerenommeerd familiebedrijf in de automotive branche? Beschik je daarbij over een afgeronde HBO/WO opleiding en heb je relevante business control ervaring opgedaan? Ben je daarnaast communicatief vaardig en kan je je ook in de Engelse taal goed verstaanbaar maken?


Voor Van Tilburg-Bastianen (ook wel TB) zijn wij exclusief op zoek naar een Business Controller. TB kenmerkt zich als een zeer dynamische, innovatieve omgeving in de automotive branche waar de technische en mobiliteitsontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Dat vraagt een flinke dosis nieuwsgierigheid, enthousiasme en doorzettingsvermogen van onze mensen. Herken je deze kwaliteiten in jezelf? Hou je van een uitdaging en wil je het echte verschil maken? 


Wat ga je doen?
Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor het monitoren en bijsturen van de financiële- en business performance van de autodivisie van TB. Je hebt een actieve rol richting de business en zorgt voor stuurinformatie. Je maakt onderdeel uit van het divisie-MT en rapporteert aan de CFO van TB Groep. Taken en verantwoordelijkheden die horen bij deze functie zijn:
 

Profieleisen

Wat breng je mee?
Voor deze functie zijn we op zoek naar een communicatieve, enthousiaste en zelfstandige Business Controller. Je brengt o.a. mee:
 

Wat krijg je ervoor terug? 
Een uitdagende en verantwoordelijke functie met volop mogelijkheden tot groei. De arbeidsvoorwaarden bestaan uit:
  Interesse?

Enthousiast geworden om als Business Controller een bijdrage te gaan leveren aan de verdere groei van Van Tilburg-Bastianen? We hebben dit wervingsproces exclusief uitbesteed aan Kasparov Financials. Je kunt voor vragen over de vacature en/of het insturen van je CV en motivatie terecht bij Lenneke Willig, lenneke@kasparov-financials.nl
 

Solliciteer direct op deze vacature:


Aanhef:*

Titel:

Voorletters:*
(A.A.A.)

Roepnaam:*

Tussenvoegsel:

Achternaam:*

Meisjesnaam:

Straat + huisnummer
+ toevoeging:*

Postcode + plaats:*
(1234 AA)

Land:*

Telefoon (mobiel):*
(0612345678)

Telefoon (vast):
(0165123456)

E-mail:*

Geboortedatum:*

Geboorteplaats:

Brief toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

CV toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

LinkedIn Profiel:
(Link naar profiel)

Sollicitatiefilmpje:
(Link naar film)

Dienstverband:

Uren beschikbaar:

Salarisindicatie:*
(bruto per maand op basis van 40 uren)

Waar heb je de advertentie gezien?

Opnemen gegevens:

Ik ga ermee akkoord dat HRM mijn gegevens voor het komende jaar bewaart.