werken bij TB

Maak werk van je carrière bij TB

Werken bij TB

Terug naar overzicht

Commercieel Manager

Ben jij een ervaren manager en toe aan een interessante uitdaging waarin je echt het verschil kunt maken? Wil jij ons commerciële VAG team verder verbeteren en doe je dat met een duidelijke visie?
 
Van Tilburg-Bastianen is voor de autodivisie op zoek naar een:
 
Commercieel manager (Breda)
 
Als commercieel manager rapporteer je rechtstreeks aan de Algemeen Directeur Auto en ben je lid van ons MT. Je wordt commercieel eindverantwoordelijk voor de merken VW, VW bedrijfswagens, Seat, Skoda en Audi.


We zoeken een ervaren en succesvolle manager die aantoonbaar in staat is om teams commercieel succesvol te laten zijn. Jij zorgt ervoor dat onze klantwensen door je team steeds optimaal vervuld worden. Op een natuurlijke wijze weet je het beste in mensen naar boven te halen en stuur je enthousiast het team van verkoopleiders aan.

We verwachten een mensgerichte manager die het team commercieel maximaal weet te laten presteren. Een coach die zelf ook commercieel actief is geweest en in staat is een afdeling operationeel aan te sturen. Het team zoekt een inspirerende en verantwoordelijke manager die voor langere tijd zijn commitment aan TB wil geven en zich vlot in de zakelijke netwerken in en rond Breda beweegt. Je werkt aan de aanscherping van de strategie, formuleert plannen, voert deze samen met je team uit en stuurt op resultaten. Je bent budgetverantwoordelijk. Daarnaast onderhoud je contacten met externe partijen waaronder PON en de andere TB Businessunits.

Ben jij dé kandidaat die wij zoeken en heb je interesse in een kennismaking? Vul dan snel je gegevens in via onderstaand formulier! Wij kijken uit naar je reactie.
 

Solliciteer direct op deze vacature:


Aanhef:*

Titel:

Voorletters:*
(A.A.A.)

Roepnaam:*

Tussenvoegsel:

Achternaam:*

Meisjesnaam:

Straat + huisnummer
+ toevoeging:*

Postcode + plaats:*
(1234 AA)

Land:*

Telefoon (mobiel):*
(0612345678)

Telefoon (vast):
(0165123456)

E-mail:*

Geboortedatum:*

Geboorteplaats:

Brief toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

CV toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

LinkedIn Profiel:
(Link naar profiel)

Sollicitatiefilmpje:
(Link naar film)

Dienstverband:

Uren beschikbaar:

Salarisindicatie:*
(bruto per maand op basis van 40 uren)

Waar heb je de advertentie gezien?

Opnemen gegevens:

Ik ga ermee akkoord dat HRM mijn gegevens voor het komende jaar bewaart.