werken bij TB

Maak werk van je carrière bij TB

Werken bij TB

Terug naar overzicht

Coördinator Arbeid en Gezondheid

Coördinator Arbeid en Gezondheid
 
Context

Tilburg Bastianen (TB) is een familiebedrijf dat al 85 jaar bestaat. Wij bieden persoonlijke en excellente service in mobiliteit voor bedrijven en particulieren. Met een groot scala aan totaal oplossingen tegen concurrerende prijzen ontzorgen wij de particuliere en zakelijke mobiliteitsmarkt. HRM ondersteunt bij het ontwikkelen van haar medewerkers zodanig dat we onderscheidend zijn en blijven voor onze klant. Voor TB is het van wezenlijk belang om niet alleen te zorgen voor een veilige en gezonde werkplek voor iedereen maar ook om het vitaliteitsbeleid op een toekomstbestendige wijze inhoud en vorm te geven. Als coördinator Arbeid en Gezondheid speel je hierin een belangrijke rol. Je adviseert (gevraagd/ongevraagd) directie, leidinggevenden en HR adviseurs over de richtlijnen binnen het beleid van Arbeid en Gezondheid.
Belangrijke onderwerpen zijn: gezond werken (duurzame inzetbaarheid), het voorkomen van(langdurig) verzuim en preventie. Daarnaast coördineer je (mede) de uitvoering van arbo-taken binnen TB zoals de coördinatie en opvolging van de SMT’s (on site), de uitvoering van onze dynamische RI&E, Periodiek Medisch Onderzoek en de verbetermaatregelen die daaruit volgen. Tevens ben je het aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden voor dagelijkse vragen betreffende ‘verzuim en gezond werken’. Je initieert en coördineert verscheidene projecten in het kader van arbo/gezondheidsmanagement in nauwe afstemming met de Manager Inkoop en Facilitaire Zaken, de lijnorganisatie en andere collega’s van HR. Ook fungeer je als centraal meldpunt als het gaat om (bijna)ongevallen en onveilige situaties. Je werkt nauw samen met diverse interne deskundigen, leidinggevenden en de bedrijfsarts. Vanuit een onafhankelijke positie vervul je de rol van preventiemedewerker.


Werken op de afdeling HR

Als Coordinator Arbeid en Gezondheid maak je deel uit van de afdeling HR. Deze afdeling bestaat uit 8 medewerkers onder leiding van een verbindende HR manager. Als afdeling ondersteunen we TB met haar 650 medewerkers op ca. 17 locaties.


Verantwoordelijk voor


 

Opleiding/achtergrond


Persoonlijk/professioneel

TB biedt jou  
 
 
 

Solliciteer direct op deze vacature:


Aanhef:*

Titel:

Voorletters:*
(A.A.A.)

Roepnaam:*

Tussenvoegsel:

Achternaam:*

Meisjesnaam:

Straat + huisnummer
+ toevoeging:*

Postcode + plaats:*
(1234 AA)

Land:*

Telefoon (mobiel):*
(0612345678)

Telefoon (vast):
(0165123456)

E-mail:*

Geboortedatum:*

Geboorteplaats:

Brief toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

CV toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

LinkedIn Profiel:
(Link naar profiel)

Sollicitatiefilmpje:
(Link naar film)

Dienstverband:

Uren beschikbaar:

Salarisindicatie:*
(bruto per maand op basis van 40 uren)

Waar heb je de advertentie gezien?

Opnemen gegevens:

Ik ga ermee akkoord dat HRM mijn gegevens voor het komende jaar bewaart.