werken bij TB

Maak werk van je carrière bij TB

Werken bij TB

Terug naar overzicht

Coordinator Facilitaire Zaken & Inkoop (Breda) Fulltime

Voor onze afdeling Inkoop en Facilitaire Zaken zijn wij op zoek naar een Coördinator Facilitaire Zaken & Inkoop. Heb jij affiniteit met de automotive branche? Ben jij die duizendpoot, die procesmatig sterk is maar ook graag de handen uit de mouwen steekt?
 
Dan zijn we op zoek naar JOU!
 
Als Coördinator Facilitaire Zaken & Inkoop werk je vanuit het hoofdkantoor van de van Tilburg-Bastianen Groep in Breda met als doel de gehele organisatie te ontzorgen en te adviseren op huisvesting-, facilitair- en inkoop gerelateerde zaken.
 
Met de afdeling zorg je ervoor dat de staat van gebouwen, terreinen, (gebouw gebonden)installaties, (werkplaats-)inventaris en inrichting van de organisatie op het gewenste niveau zijn en blijven en wordt voldaan aan vigerende wet- en regelgeving op het gebied van Arbo, milieu en veiligheid.
 
Daarnaast draag je op operationeel en tactisch niveau zorg voor een efficiënte en effectieve inkoop conform de geldende inkoopcriteria en het onderhouden van de relatie met (potentiële) leveranciers.
 
Dit alles om optimale werkomstandigheden en een prettige werkomgeving te creëren met als doel dat de interne klant zich kan focussen op haar kernactiviteiten, essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering, en dat onze collega’s gezond en vitaal zijn en blijven, hetgeen leidt tot tevreden medewerkers, een hogere productiviteit en een vermindering van het ziekteverzuim.
 
Specifieke taken en verantwoordelijkheden:
 

Profieleisen

Opleiding, kennis en ervaring:
 


Ben jij dé kandidaat voor deze functie, voldoe je aan de profieleisen en sta je te springen om je carrière te beginnen bij de Van Tilburg-Bastianen Groep? Dan kijken wij er naar uit om kennis te maken met jou! Vertel ons wie je bent, wat je ambities zijn en waarom juist jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze mooie functie.
 
Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie via het sollicitatieformulier hieronder.

Solliciteer direct op deze vacature:


Aanhef:*

Titel:

Voorletters:*
(A.A.A.)

Roepnaam:*

Tussenvoegsel:

Achternaam:*

Meisjesnaam:

Straat + huisnummer
+ toevoeging:*

Postcode + plaats:*
(1234 AA)

Land:*

Telefoon (mobiel):*
(0612345678)

Telefoon (vast):
(0165123456)

E-mail:*

Geboortedatum:*

Geboorteplaats:

Brief toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

CV toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

LinkedIn Profiel:
(Link naar profiel)

Sollicitatiefilmpje:
(Link naar film)

Dienstverband:

Uren beschikbaar:

Salarisindicatie:*
(bruto per maand op basis van 40 uren)

Waar heb je de advertentie gezien?

Opnemen gegevens:

Ik ga ermee akkoord dat HRM mijn gegevens voor het komende jaar bewaart.