werken bij TB

Maak werk van je carrière bij TB

Werken bij TB

Terug naar overzicht

Management Traineeship Van Tilburg-Bastianen

In de Automotive sector gebeurt op dit moment heel veel want het hele concept “mobiliteit” verandert, zowel zakelijk als privé. Wil jij actief bezig zijn met strategische vraagstukken zodat Van Tilburg-Bastianen Groep (TB) haar klant(en) mobiliteitsoplossingen kan bieden die duurzaam zijn en blijven? Dat kan! TB gaat namelijk starten met een tweede groep management trainees. Onder leiding van de directie van TB kan jij aan de slag met projecten om de concurrentie een stap voor te blijven. 

Wat houdt een traineeship bij TB in?

 
Wat ga je precies doen?
Waar je zeker van kan zijn is dat je tijdens het traineeship aan de slag gaat met zaken die voor TB relevant en urgent zijn en voor jou enorm uitdagend. Daarnaast krijg je inhoudelijke begeleiding van een ervaren leidinggevende die je uitdaagt, stimuleert en coacht in je rol. Eén van de directieleden zal vanaf je eerste werkdag jouw mentor worden en betrokken zijn bij jouw ontwikkeling. De vorige groep trainees is bezig geweest met onder andere de volgende onderwerpen:  
Ben jij benieuwd wie de huidige trainees van TB zijn? Kijk dan snel naar het profiel van Koen en Hana! En als je meer over hun ervaringen wilt weten, schroom dan niet om hen te bellen of een berichtje te sturen via 06 46 27 31 65 of 06 46 28 85 69.
 
 

Overtuig jij ons?

Jij:

Interesse?
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Bel naar Eva Kaplan, Recruiter bij YSE, via 06 48 78 72 64, zodat we meteen kennis kunnen maken!

Solliciteren
Enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Leuk! Dan ontvangen wij graag je CV!. Deze kun je hieronder uploaden. Je kan ook bellen met Eva Kaplan via 06 48 78 72 64 om te laten weten dat je wil solliciteren.

En daarna? Zo snel mogelijk en in ieder geval binnen een week krijg je te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als dat gesprek goed gaat volgt er meteen een tweede gesprek. Als dit ook positief verloopt vragen we je om een online capaciteitentest te maken. De laatste ronde van de procedure bestaat uit een selectie dag. De eerstvolgende selectiedag is gepland in februari 2020.
 
 

Solliciteer direct op deze vacature:


Aanhef:*

Titel:

Voorletters:*
(A.A.A.)

Roepnaam:*

Tussenvoegsel:

Achternaam:*

Meisjesnaam:

Straat + huisnummer
+ toevoeging:*

Postcode + plaats:*
(1234 AA)

Land:*

Telefoon (mobiel):*
(0612345678)

Telefoon (vast):
(0165123456)

E-mail:*

Geboortedatum:*

Geboorteplaats:

Brief toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

CV toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

LinkedIn Profiel:
(Link naar profiel)

Sollicitatiefilmpje:
(Link naar film)

Dienstverband:

Uren beschikbaar:

Salarisindicatie:*
(bruto per maand op basis van 40 uren)

Waar heb je de advertentie gezien?

Opnemen gegevens:

Ik ga ermee akkoord dat HRM mijn gegevens voor het komende jaar bewaart.