werken bij TB

Maak werk van je carrière bij TB

Werken bij TB

Terug naar overzicht

Parttime Salarisadministrateur (24-32 uur)

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren hands-on salarisadministrateur en vind je het een uitdaging om de salarisadministratie te structureren en verbeteren? Heb je ervaring met pakketinrichting en ben je een gezellige collega?
 

TB is op zoek naar een ervaren en nauwkeurige
 
Salarisadministrateur (Minimaal 24 uur)


Taken en verantwoordelijkheden:
De salarisadministratie, welke onder de afdeling HRM valt, staat aan het begin van een verandertraject waarin jouw hulp en inbreng zeer gewaardeerd wordt.
De salarisadministratie voor de gehele groep, bestaande uit ongeveer 550 medewerkers, verdeeld over 9 B.V.’s, wordt door jou en jouw collega zelfstandig gevoerd met behulp van Exact Globe en BCS Delta. Je bent het eerste aanspreekpunt voor salaris gerelateerde vragen van medewerkers en leidinggevenden, je bent samen met je collega salarisadministrateur verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van deze salarisadministratie en het controleren van aangeleverde data. De functie heeft een uitvoerend karakter, je bent hoofdzakelijk bezig met het verwerken van de maandelijkse mutaties. Daarnaast verwachten wij van dat je verbeteringen in het proces aanbrengt en de (eventuele) transitie naar een nieuw pakket begeleidt.
 
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:Uitvoeren van de gehele salarisverwerking;

Profieleisen

Wie ben jij?
Jij bent een assertief en zeer nauwkeurig persoon die zeker van een uitdaging houdt. Het is belangrijk dat je ook op hectische momenten goed het overzicht kunt bewaren en gemakkelijk schakelt. Je bent communicatief sterk en je pakt goed door. Je denkt graag in oplossingen en houdt van de energie en hectiek binnen een informele, technische organisatie. Je kunt goed organiseren en neemt eigen initiatief. Je ontwikkelt zelf weergaven en rapportages in de software om je werkzaamheden te vergemakkelijken. Je wordt blij als je je creativiteit kwijt kunt in de stroom aan administratieve handelingen. Het spreekt voor zich dat je discreet en stressbestendig bent en dat je stevig in je schoenen staat. Ervaring met Exact Globe en Delta is een zeer grote pré. Aangezien je samen met een collega verantwoordelijk bent voor een goede verloning, zijn we op zoek naar iemand die goed kan samenwerken, empathisch is en het gezamenlijke doel nastreeft. Je vind het leuk om jouw kennis en ervaring over te dragen op je collega. Gezien de huidige bezetting verwachten we dat je in ieder geval woensdag of vrijdag beschikbaar bent.

Welke opleiding, kennis en ervaring vragen wij?
Voor de functie van salarisadministrateur zoeken wij iemand die een MBO+/HBO denkniveau heeft. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar zelfstandige ervaring in een soortgelijke functie en het is een pre als je ervaring hebt met verloning in een technische omgeving.

Solliciteer direct op deze vacature:


Aanhef:*

Titel:

Voorletters:*
(A.A.A.)

Roepnaam:*

Tussenvoegsel:

Achternaam:*

Meisjesnaam:

Straat + huisnummer
+ toevoeging:*

Postcode + plaats:*
(1234 AA)

Land:*

Telefoon (mobiel):*
(0612345678)

Telefoon (vast):
(0165123456)

E-mail:*

Geboortedatum:*

Geboorteplaats:

Brief toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

CV toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

LinkedIn Profiel:
(Link naar profiel)

Sollicitatiefilmpje:
(Link naar film)

Dienstverband:

Uren beschikbaar:

Salarisindicatie:*
(bruto per maand op basis van 40 uren)

Waar heb je de advertentie gezien?

Opnemen gegevens:

Ik ga ermee akkoord dat HRM mijn gegevens voor het komende jaar bewaart.