werken bij TB

Maak werk van je carrière bij TB

Werken bij TB

Terug naar overzicht

Recruiter (Breda) Fulltime

Het bedrijf

Ons bedrijf richt zich op totaaloplossingen in de auto- en truckbranche. Deze branche is volop in beweging vanuit verschillende perspectieven. Dat betekent dat het vak van monteur verandert en daarmee de doelgroep. De arbeidsmarkt verandert en daarmee de zoekopdracht. Daarnaast vergrijst het vak waardoor het voor leidinggevenden een uitdaging wordt om teams met verschillende generaties op de werkvloer effectief en inspirerend te managen. Als Recruiter is het je belangrijkste taak om ervoor zorgen dat het proces van in – door – en uitstroom van technisch personeel recht wordt gedaan. Je bent spin in het web tussen leidinggevende(n), de HR-business adviseurs (voor de business) en de arbeidsmarkt. Je bent op de hoogte van veranderingen in de arbeidsmarkt in binnen – en buiten Nederland. Je initieert en stimuleert contacten bij diverse organisaties zoals onderwijsinstellingen, Tech bedrijven en COA’s om nieuwe wervingskanalen aan te boren. Jij bent regisseur van het totaalproces. Dat betekent dat je ervoor zorgdraagt dat de meest passende kandidaten via de juiste kanalen binnen worden gehaald. Een ingewikkeld, maar uitdagend proces om dat voor elkaar te krijgen! Als Recruiter ben je gebrand op succes en krijg je energie van contact met mensen. 
 
Aandachtgebieden

  1. Algemeen: je inventariseert welke kansen er liggen om de huidige pool van monteurs om te scholen voor allround geschiktheid waarbij je met je collega HR-adviseurs kijkt naar nieuwe of aanvullende loopbaanbaden.
  2. Externe focus: arbeidsmarkcommunicatie, doelgroep analyse (méér ICT, andere techniek), imagobuilding o.a. bij het voortgezet onderwijs. Aanboren en combineren van nationale en internationale arbeidsmarkten (bv. Nederland, Polen, Duitsland etc.), nadenken over traineeships, inloopdagen, opzetten van een “topklas”. 
  3. Interne focus: creëren van één pool monteurs met een gediversifieerd, specialistisch en/of allround loopbaan perspectief waaruit beide divisies in meerdere landen kunnen putten bij tekorten/overschotten.

Profieleisen

Over jou Ben jij dé kandidaat voor deze functie, voldoe je aan de profieleisen en sta je te springen om je carrière voort te zetten bij Van Tilburg-Bastianen Groep BV? Dan kijken wij er naar uit om kennis te maken met jou! Vertel ons wie je bent, wat je ambities zijn en waarom juist jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze mooie functie.
 
Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie via het sollicitatieformulier hieronder.
 

Solliciteer direct op deze vacature:


Aanhef:*

Titel:

Voorletters:*
(A.A.A.)

Roepnaam:*

Tussenvoegsel:

Achternaam:*

Meisjesnaam:

Straat + huisnummer
+ toevoeging:*

Postcode + plaats:*
(1234 AA)

Land:*

Telefoon (mobiel):*
(0612345678)

Telefoon (vast):
(0165123456)

E-mail:*

Geboortedatum:*

Geboorteplaats:

Brief toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

CV toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

LinkedIn Profiel:
(Link naar profiel)

Sollicitatiefilmpje:
(Link naar film)

Dienstverband:

Uren beschikbaar:

Salarisindicatie:*
(bruto per maand op basis van 40 uren)

Waar heb je de advertentie gezien?

Opnemen gegevens:

Ik ga ermee akkoord dat HRM mijn gegevens voor het komende jaar bewaart.